HTML

A Google Doboz

Fogszabályozásom története

Fogszabályozásom története

Analytics

HTML

Fogszabályozásom története

2007.07.04. 12:49 Z55

35 évesen belevágni, szokatlan vagy furcsa, hiszen ha eddig jó volt a fogsorom, akkor a hátralévő talán már kevesebb, mint 35 évemre minek? Minek? Azért, hogy addig is szép legyek! Jó-jó, így is szép vagyok, de szabályos fogsorommal majd még szebb leszek! Korábban kellett volna kezdenem, még 18 évesen, de akkor annyira nem zavart, hogy a fogaim össze-vissza állnak, mint most.

Az elhatározás nagyon hirtelen történt. Tegnap (2007. július 3.-án) délután bekattant, igen, most, azonnal, elegem van a fogaimból. Felhívtam fogorvos ismerősömet, hogy most indulok hozzá, várjon meg. Fél óra múlva már meg is voltam, illetve csak az ajánlat, maga a készülék "csak" ma délelőtt került fel, kb. 3 órával ezelőtt. Még nem fáj (szerintem nem is fog), bár orvosom azt mondta, hogy jobban teszem, ha a következő öt napban mindig van nálam fájdalomcsillapító.

A felhelyezés nem volt vészes, fél óra, és minden kellemetlenség nélküli. De... egyenlőre csak felül van, az alsó jövő héten ugrik fel. De... úgy érzem, hogy kilóg a számból és folyamatosan szomjas vagyok. De... kicsit furcsa még a beszéd, gyakorolni kell, hogy pöszeség nélkül, tisztán formáljam a szavakat. A család még nem is tud róla, barátok sem, kíváncsi vagyok, mit szólnak majd, ha meglátják. Biztos jönnek majd, hogy "hát, igen, végre, ez kellett neked"

Jaj, és az evés. Ezen agyalok, hogy fogok enni... beleragad majd minden, és lógni foganak belőle a káposztadarabok? Asszem, állandóan magamnál kell majd tartanom egy fogkefét, és fogkérmet. Nemsokára éhes leszek és csak szilárd étel van itthon. Mi lesz most?

Jaj, és az idő. Két év is lehet, mire lekerül a vas.

Jaj és a nők... a csókok, hogy lesznek most? És... na, jó ez a gondolat nem fér ide, mert lehet, hogy gyerekek is belelapoznak majd blogomba, de... hogy lesz "az", amit annyira szeretek, mert finom?

Úgyhogy most tele vagyok kérdésekkel és félelmekkel. A válaszok tudom, hamarosan jönnek, napról-napra. És majd ide szépen egyesével leírom a tapasztalatokat.


És végül nézzük, hogy mit is kell szabályozni...

Szemből még nem is olyan borzasztó
De alulról... áááá!!!!
Szóval ezt kell helyre tenni
Az első nap, két órával a vas felhelyezése után








.

Folyt köv...


...

Szólj hozzá!

Címkék: első nap fogszabályozás fogszabályzás fogászat

A bejegyzés trackback címe:

https://fogszabalyozas.blog.hu/api/trackback/id/tr24111491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása